Maskinfabrik

hydroscand

Kynde & Toft A/S Maskinfabrik er en ISO-9001 certificeret afdeling, der fremstiller forskellige typer rustfri syrefast hydraulikfittings, slangekoblinger og ventiler.

Vi kan altid give oplysninger om vore produkter, ligesom vi også gerne udarbejder forslag til en totalløsning, som lever op til netop Deres behov.

Maskinfabrikkens produktion kører efter kvalitetsstyringssystem certificeret i.h.t. DS/EN ISO 9001 hos DNV.

Kynde & Toft er forhandler af hydraulikslanger og slangekoblinger fra Hydroscand A/S

Vores slangeserviceværksted er kendetegnet for fleksibilitet og service. Vi har et lokalt tilpasset lager, samt uddannet personale der gerne løser opgaven sammen med dig. Vores værksted har et komplet program til montering af højtryksslanger alt efter dine ønsker.
Eksempel på Slange godkendelser:

slangeservice10575 serviceslange2 MSHA

 

Kvalitetspolitik

Vi lægger vægt på præcision – både i fremstilling og ved levering. Vor mangeårige knowhow inden for områderne metalbearbejdning, almindelig og rustfri syrefast hydraulikfittings, slangekoblinger og ventiler, gør, at vi er en stabil og samvittighedsfuld leverandør. Vi overvåger løbende ny teknologi, medarbejderkompetencer og kvaliteten af vores produkter. På den måde sikrer vi, at vores ydelser altid er i overensstemmelse med kundernes ønsker.

Vi vil forpligte os til:

– at opfylde alle anvendelige krav fra DS/EN ISO 9001:2015.

– løbende at forbedre ledelsessystemet. Dette gennem ledelsens evaluering samt brug af støtteprocesser i ledelsessystemet.

For at sikre en løbende forbedring opstilles konkrete kvalitetsmål i forbindelse med ledelsens evaluering.

 

 

    Bliv ringet op og få et godt tilbud

    Eller ring til os på: + 45 97 83 12 05