Om Kynde & Toft A/S

Stefanie

Kynde & Toft A/S blev etableret i 1958, medarbejderstaben er på 72.

Kynde & Toft A/S råder over et samlet areal på ca. 4000 m², til værksteds-, lager- og kontorfaciliteter.

Kynde & Toft A/S er et aktieselskab, som har en ejer.

Kynde & Toft A/S har i alle årene arbejdet for den danske fiskerflåde og har derfor været med helt fra starten indenfor hele den tekniske udvikling indenfor fiskeriet. I de seneste ca. 30 år har vi udviklet og produceret hydrauliske spil/winch i flere forskellige typer og størrelser. Det kan nævnes, at der i løbet af et år blev produceret og leveret ca. 60 spil/winch.

Stefanie

Kynde & Toft A/S projekterer og leverer totale hydrauliske løsninger og store hydrauliske pumpeunits efter kundens behov.

Kynde & Toft A/S er partshaver i TOB Ophalerbedding (kapacitet 500 tons) og Flydedok (kapacitet 6000 tons).

Kynde & Toft A/S servicerer og installerer alle typer dieselmotorer og komplette fremdrivningsanlæg og generatoranlæg. Reparation og vedligeholdelse af rørinstallationer og hjælpemaskiner i maskinrum og på dæk.

Kynde & Toft A/S arbejder med større og mindre stålkonstruktioner, forlængelse af fartøjer, fremstilling af aluminiumsstyrehuse, hvalbakker i stål og aluminium samt reparation af alle slags entreprenørmaskiner.

top33

Kynde & Toft A/S råder over 2 mobilkraner.

Kynde & Toft A/S har i de seneste år bevæget sig udenfor landets grænser og har efterhånden arbejdet over det meste af verden, mest på fartøjer i forbindelse med nyinstallationer og vedligeholdelse af hydrauliske anlæg. Vi har i perioder været oppe på ca. 90 medarbejdere.

Desuden har Kynde & Toft A/S i en årrække repareret og vedligeholdt hydrauliske anlæg i industrien.

Kynde & Toft A/S servicerer desuden virksomheder indenfor plastindustrien.

    Bliv ringet op og få et godt tilbud

    Eller ring til os på: + 45 97 83 12 05